fbpx

O NAS

Smo ekipa strokovnjakov z več kot 10 letnimi izkušnjami

kdo smo?

vaš zanesljiv mojster

Ko gre za obnove vaših nepremičnin, ničesar ne prepuščajte naključju. Smo strokovnjaki s področja slikopleskarskih in suhomontažnih del ter s podoročja polaganja talnih površin s čemer imamo več kot 10 let izkušenj.

Kot strokovnjaki s omenjenih področij stojimo za kvaliteto opravljenih del, tudi po tem ko so dela zaključena. V slovenskem prostoru dvigujemo nivo kvalitete opravljenih del in skrb za naše stranke, ki je do sedaj niste bili vajeni.

strmimo k kvaliteti in vašemu zadovoljstvo

Naj še sliši še tako klišejsko, vendar brez zadovoljnih strank ni uspešnega podjetja. Veselimo smo, da nam zaupajo številni zadovoljni kupci, ki naš nivo storitve ocenuje kot nadpovprečen, odličen.

naj vam povedo kar sami

kaj so povedali naši naročniki
"Hitro in kvalitetno opravljeno. Končno podjetje, ki razume posel in svoje stranke."

lana jurevski

Naročnica izdelave predelnih sten in pleskanje
"Hvala vam za profesionalni odnos. Smo bili kar presenečeni kako dobro ste opravili celotno delo, ki ni odostopalo od ponudbe-

david skaza

Naročnik slikopleskarskih del
"Painty me je navdušil. Vlago v mojem stanovanju so sanirali izjemno hitro. Vas priporočim dalje."

nina železnik

Naročnica sanacije vlage

kaj nas odlikuje?

profesionalni odnos in skrb za naše stranke.

kakovost

Opravljena dela so odraz našega podjetja, zato ne pristajamo na kompromise ko gre za kvaliteto opravljenih del. Samo kakovost in nič drugega.

izkušnje

Več kot 10 let izkušenj s področja različnih gradbenih in obnovitvenih del nam je prineslo dragocene izkušnje, ki se odražajo skozi kakovostno opravljena dela.

profesionalnost

Vodili vas bomo skozi celoten proces in vas obveščali o stanju opravljenih del. Pri nas so stranke na prvem mestu, tudi po opravljenih delih.

Scroll to top